Delovni čas od ponedeljka do četrtka med 10-13 in 15-19 ter v petek med 10-17 uro.
blebox - wLightBoxS PRO - μWiFi modul za upravljanje enobarvnih LED trakov, večji domet signala

blebox - wLightBoxS PRO - μWiFi modul za upravljanje enobarvnih LED trakov, večji domet signala

wLightBoxS PRO omogoča nadzor nad upravljanjem enobarvnih LED trakov, nizko napetostnih žarnic ... Vklopi, izklopi in zatemni enobarvno LED osvetlitev kjer koli in kadar koli. Namestite krmilnik na mesto, ki najbolj ustreza vašim potrebam, tako v zaprtih prostorih, na prostem ali kjer koli želite. Napravo lahko upravljate na 4 načine. S pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom vklopite in izklopite nizkonapetostno LED osvetlitev doma, na vrtu ali v podjetju.
Z uporabo brezplačne aplikacije wBox lahko nadzorujete naprave doma, na vrtu ali v podjetju - tako znotraj njihovega dosega kot od koder koli na svetu - brez dodatnih naprav - vse, kar potrebujete, je domače omrežje WiFi.

Zahvaljujoč časovnemu nadzoru v krmilniku določite, kdaj je treba luči v vaši sobi ali v otroški sobi nežno zatemniti, da otrokom predlagamo, da se "pripravijo na spanje" ... Pripravite vas in vse v vaši družini, da dobro spite in vsak dan vstanite s pravo nogo.
Nadzirajte razsvetljavo v vašem domu, kakor želite. Vklop, izklop, vklop za določen čas. Po potrebi zatemnite in povečajte svetlost LED osvetlitve.
Odločite se tudi za svetlost osvetlitve na vrtu in izkoristite možnost nastavitve zatemnitve mehkih luči pred sončnim vzhodom.

Krmilnik wLightBoxS PRO z možnostjo priključitve stenskega gumba vam omogoča nadzor do 4 različnih načinov. Simulirajte svojo prisotnost doma, ko ste na dopustu, z aplikacijo wBox, združite krmilnik z daljinskim upravljalnikom uRemote, dodajte možnost nadzora s stenskega daljinskega upravljalnika inBox in na koncu gumb za steno priključite na krmilnik. Nadzirajte na način, ki ga želite, izkoristite razpoložljive možnosti glede na vaše potrebe. Izberite najbolj udoben način za vas.

Med načrtovanjem hiš in njihove okolice je bilo odločeno, da se na določenem mestu, na primer na vrtu, uporablja enobarvna osvetlitev. Uporabite krmilnik z daljšim dometom in ga postavite na primer na ograjni drog. Ne trudite se, da bi ga zaščitili pred dežjem. Povečanje odpornosti ohišja proti vremenskim razmeram bo olajšalo namestitev na problematična mesta. Krmilnik je opremljen z zamenljivo zunanjo anteno, ki vam omogoča, da ga spremenite, da povečate domet in ga prilagodite individualnim potrebam.

Krmilnik je mogoče integrirati tudi z drugimi nadzornimi sistemi. Lahko ga povežete z glasovnim asistentom Amazon Alexa ali Google Home ter sistemom pametnega doma Home Assistant.Prednosti:
-nadzor svetlosti LED osvetlitve 12 - 24V, nizkonapetostnih svetil
-simulacija prisotnosti odvrača vsiljivce, ko vas ni doma
-upravljanje od koder koli na svetu
-avtomatsko upravljanje
-postavite krmilnik na mesto, ki je oddaljeno od usmerjevalnika
-krmilnik lahko namestite na mesto, izpostavljeno vremenskim razmeram
-možnost dodatnega upravljanja modula z daljinskim upravljalnikom μRemote, inBox
-možnost povezave modula s temperaturnim senzorjem tempSensor (ob določeni temperaturi se sproži željena predprogramirana nastavitev pozicije senčila in tako lahko senčila zaprete ali odprete)
-povezovanje z Google Home, Amazon Alexa, Home Assistant


Aplikacija wBox je zelo enostavna za uporabo. Hitro lahko spremenimo nastavitve za nadzor naprav od koder koli na svetu. Preprost začetek: z napravami lahko začnete upravljati z nakupom enega modula in nato po potrebi dodajte.


Napetost: 12-24 V DC
Največji tok na kanal: 5A
Največji tok skupaj: 5A
Največja izhodna moč: 120W
Poraba energije: < 1W
Št. izhodov: 1
Tip izhoda: PWM
Dimenzije: 50x92x28 mm (brez antene), 85x230x28 mm z anteno vertikalno, dolžina antene 197 mm
Ohišje: plastika, prekrita s poliuretansko sestavo, ki ne vsebuje halogenov, samougasljiva za termični razred B (130 ° C)
Zaščita: IP54
Namestitev: dve ovalni luknji za pritrditev dimenzij 18 mm x 3,5 mm (širina x višina) ali samolepilni element (trak)
Povezava: dvosmerna, šifrirana
Frekvenca povezave: 2,4 GHz
Komunikacijski standard: μWiFi, združljiv z WiFi
Način povezave: neposredna povezava (kot dostopna točka), povezava Wi-Fi prek običajnega usmerjevalnika, povezava z dostopom s katere koli lokacije na svetu (zahteva dostop do interneta)
Upravljanje: Apple iPhone, Apple iPad, iPad Mini, Android, računalniki in mobilne naprave, ki delujejo v HTML5
Varnosti: WPA2-PSK in overjeno šifriranje s pripadajočimi podatki (AEAD)


PRENOS DOKUMENTOV:


     
wLightBoxS PRO navodila za uporabo

     wBox hitra navodila za uporabo aplikacije
     
     Google Home navodila

     Amazon Alexa navodila


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

blebox - wLightBoxS PRO - μWiFi modul za upravljanje enobarvnih LED trakov, večji domet signala

  • Proizvajalec: blebox
  • Šifra: 10759
  • Razpoložljivost: 2
  • 55.90€
  • Brez DDV: 45.82€

Oznake: blebox, pametna hiša, 26d49, 71d14, 71d08, 71d06, 26d50, 81d50, 81d51