Ob naročilu preko spleta naprošamo stranke, da izberejo plačilo po predračunu, v nasprotnem primeru ob plačilu pri povzetju boste morali paket prevzeti in plačati na vaši pošti.Hvala za razumevanje.
Novo LED trak SAMSUNG 25W/m 24V 120LED/m IP20 3000K CRI90

LED trak SAMSUNG 25W/m 24V 120LED/m IP20 3000K CRI90

Izjemno kakovosten LED trak s SAMSUNG LED diodami. Prednost Samsung LED traku je večja svetilnost pri manjši porabi energije. Glede na LED trakove ostalih proizvajalcev, ki uporabljajo standardne LED diode (Epistar in ostali), daje Samsung LED trak večjo svetilnost pri isti moči (W). LED trakovi s Samsung diodami so izdelani v Evropski uniji. Ob pravilni uporabi in namestitvi imajo LED trakovi štiri letno garancijo, vse kar potrebujete je kvaliteten LED aluminijast profil, na katerega je nameščen LED trak ter kakovosten LED napajalnik. Oboje lahko najdete tudi na naši spletni strani.

LED trak je primeren za uporabo v objektih in prostorih, kjer je predviden višji standard LED uporabe, LED trakovi svetijo daljši čas ali pa enostavno želite imeti LED trak boljše kakovosti - za trgovine, reklamne table, salone, bare, pisarne, dom ...

Uporaba traku:
-glavna osvetlitev
-osvetlitev prostorov
-osvetljevanje niš, vdolbin
-osvetljevanje pultov
-osvetlitev delovnih površin


Lastnosti traku:

-upogljiv trak
-deklarirana moč 25W na meter
-svetilnost 88 lm/W
-svetilnost 2204 lm/m

-zaščita: IP20
-CRI>90
-možnost zatemnjevanja
-napetost: 24V
-delovna temperatura -30°C-+30°C

MONTAŽA LED traku:
Montaža LED traku je obvezna na aluminijaste LED profile zaradi odvajanja toplote. Pri tem zagotovimo daljšo življenjsko dobo LED traku. Uporabljamo predpisane kakovostne LED napajalnike, kot npr. napajalnik MeanWell.

PRIKLOP LED traku:
- napajanje z ene strani pri 24V Samsung LED traku 25W je lahko dolžina LED traku največ 4.5 metrov. Pri napajanju z obeh strani je največja dolžina LED traku 9 metrov (tako se izognemu padcu napetosti za več kot 2V na trak).


Za več informacij, dobavo in cene pošljite povpraševanje.

TEHNIČNE LASTNOSTI TRAKU - KLIK

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

LED trak SAMSUNG 25W/m 24V 120LED/m IP20 3000K CRI90

  • Šifra: 9380
  • Razpoložljivost: 30

Oznake: ledtrak, 25Wm