Prodajno mesto je skladno z odlokom Vlade RS ponovno zaprto. Na voljo smo vam le kot prevzemna točka pri osebnih prevzemih oddanih naročil. Naročilo izdelkov je možno preko spletne strani, za katere je možen osebni prevzem ali pa vam jih pošljemo po pošti.
Plačilo z gotovino na prevzemnem mestu ni mogoče. Hvala za razumevanje. Srečno 2021.
blebox - proxiDimmer - bližinsko zatemnjevalno stikalo za LED trak

blebox - proxiDimmer - bližinsko zatemnjevalno stikalo za LED trak

proxiDimmer znamke blebox je inovativen LED zatemnilnik in stikalo, ki vam omogoča nadzor svetlosti in stanja vaših razsvetljav s pomočjo ročnih potez in nadzora na dotik. Zaradi majhnosti in tehnologije zaznavanja lahko modul namestite pod mizo, znotraj pohištva ali za različne površine na stenah, steklu ali ogledalih, zaradi česar je neviden. Geste so najbolj naraven način komunikacije; s tehnologijo zaznavanja predmetov proxiDimmer ni treba pritisniti stikala, da bi ga upravljali. Dokler je uporabnik dovolj blizu naprave, lahko z njo upravljate brez potrebe po fizični interakciji.
Lučke morajo biti pogosto prižgane le nekaj sekund. Zahvaljujoč vgrajeni tehnologiji za zaznavanje bližine lahko proxiDimmer vklopi luči za 20 sekund in se nato izklopi, ne da bi si uporabnik zapomnil, da jo mora izklopiti.

Deluje za trakove napetosti 12-24V z močjo do 60W (12V) oz. 120W (24V).  Bližinsko stikalo proxiDimmer prilepite na neprevodno površino, preko katere lahko upravljate enobarven LED trak. LED trak s kratkim dotikom enostavno prižgete in ugasnete. Če držite dlje časa, boste nastavili jakost svetlobe. Če roko le na hitro zamahnete v bližini stikala, se stikalo prižge za 15 sekund z najmanjšo močjo. Neprevodna površina (kamen, steklo, les, plastika) je lahko debela do 7 centimetrov. Nevidno stikalo lahko nastavimo na primer pod mizico v dnevni sobi, kuhinjski pult, ogledalo, okvir postelje, nočna omarica ...

Za optimalno delovanje priporočamo uporabo LED napajalnikov MeanWell in LED trakov s Samsung diodami, ki jih najdete tudi v naši ponudbi.


Prednosti:
-brezdotično delovanje
-
izredno občutljiv - do 7 cm skozi les, kamen, steklo
-skrit v omari / za steklom
-visoki higienski standardi (deluje brez dotika)
-
varno delovanje v mokrih prostorih zaradi nizke napetosti


Napetost: 12-24V DC
Največji tok: 5A
Največja izhodna moč: 60W (12V) oz. 120W (24V)
Poraba energije: 0,1W
Dimenzije:
38x38x19 mm
Ohišje: iz poliuretanske sestave, ki ne vsebuje halogenov, samougasljiva za termični razred B (130 ° C)
Zaščita: IP20
Kalibracija: samodejna
Namestitev: pod neprevodno površino, lepilni trak
Temperatura delovanja: od -10 do +40oC


PRENOS DOKUMENTOV:


     proxiDimmer navodila za uporaboNapišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

blebox - proxiDimmer - bližinsko zatemnjevalno stikalo za LED trak

  • Proizvajalec: blebox
  • Šifra: 8953
  • Razpoložljivost: 1
  • 28.50€
  • Brez DDV: 23.36€

Oznake: blebox, pametna hiša