Ob naročilu preko spleta naprošamo stranke, da izberejo plačilo po predračunu, v nasprotnem primeru ob plačilu pri povzetju boste morali paket prevzeti in plačati na vaši pošti.Hvala za razumevanje.
BleBox - bližinsko zatemnjevalno stikalo za LED trak - ProxiDimmer

BleBox - bližinsko zatemnjevalno stikalo za LED trak - ProxiDimmer

ProxiDimmer znamke Blebox je inovativno stikalo z možnostjo zatemnjevanja LED trakov. Deluje za trakove napetosti 12-24V z močjo do 60W (12V) oz. 120W (24V).  Bližinsko stikalo ProxiDimmer prilepite na neprevodno površino, preko katere lahko upravljate enobarven LED trak. LED trak s kratkim dotikom enostavno prižgete in ugasnete. Če držite dlje časa, boste nastavili jakost svetlobe. Če roko le na hitro zamahnete v bližini stikala, se stikalo prižge za 15 sekund z najmanjšo močjo. Neprevodna površina (kamen, steklo, les, plastika) je lahko debela do 7 centimetrov. Nevidno stikalo lahko nastavimo na primer pod mizico v dnevni sobi, kuhinjski pult, ogledalo, okvir postelje, nočna omarica ...

Za optimalno delovanje priporočamo uporabo LED napajalnikov MeanWell in LED trakov s Samsung diodami, ki jih najdete tudi v naši ponudbi.


Napetost: 12-24V DC
Največji tok: 5A
Največja izhodna moč: 60W (12V) oz. 120W (24V)
Poraba energije: 0,1W
Dimenzije:
50x40x19 mm
Zaščita: IP20
Namestitev: pod neprevodno površino
Temperatura delovanja: od -10 do +40oC

Uporabniška navodila v angleščini.


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

BleBox - bližinsko zatemnjevalno stikalo za LED trak - ProxiDimmer

  • Šifra: 8953
  • Razpoložljivost: 1
  • 28.50€
  • Brez DDV: 23.36€

Oznake: BleBox - bližinsko zatemnjevalno stikalo za LED trak - ProxiDimmer, 8953,